Honlapunkon a felhasználói élmény fejlesztése érdekében cookie-kat használunk.  Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárul ezek használatához.

Teljesítménytúráink

Bakony 50
Bakony 50
Bauxitkutató 30
Bauxitkutató 30
Vödörvölgyi Mikulás túra
Vödörvölgyi Mikulás túra

Havi kirándulás ajánló

Évzáró kirándulást szervezünk Tihanyba az új Apáti-hegyi kilátóhoz.

Az útvonal 6 km hosszú. Első állomás a kilátó, amely 200 m magasan található és gyönyörű kilátás nyílik a félszigetre. Majd a sárga sávot követve először a Nyereg-hegyet, majd a Csúcs-hegyet másszuk meg, ahol a Sobri Jóska barlang található. Erről az oldalról tiszta időben látszik a túlsó parton lévő völgyhíd is. Az út további részében már lefelé haladunk egészen a Balaton partig, majd visszaindulunk a sajkodi sétaúton. Visszaérve Sajkodra lehetőség van ebédelni az Apáti étterem – kávézóban

Találkozás december 31-én 10 órakor az Apáti templomromnál (Tihany, 71 út Sajkodi leágazása). Utazás egyénileg.

Mindazokat, akiket érdekel a túra kérem email-ben jelezzék a következő címem: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

DSCF2905Az év első kirándulása Balatonalmádiban lesz január utolsó hétvégéjén.

Az első állomás az Óvári-messzelátó, majd a Felső-hegyi "Csőkilátó"-t követve átmegyünk a Csere-hegyre a Szabadság kilátóhoz. Miután körbenéztünk a kilátóból elindulunk a Nagy-kő-orrhoz. Innen  már a  Balaton parton a bicikliúton haladva érünk vissza a Városközpontba. A kirándulás 12 km hosszú.

Találkozás 2017. január 28-án szombaton 10 órakor a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár bejárata előtt. 

A kirándulás ingyenes! Mindazokat, akiket érdekel a túra kérem email-ben jelezzék a következő címem: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.